Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه علامه طباطبائی گفت: دبیرخانه مرکزی طرح ملی پیشگیری از افت تحصیلی دانشجویان (پات)، در دانشگاه علامه طباطبائی آغاز به کار کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه علامه طباطبایی مهدی وجدانی همت، مدیر مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه علاکه طباطبائی با اشاره به اینکه رشد تحصیلی و کسب موفقیت در تحصیل، یکی از اهداف مهم حضور دانشجویان در مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها است، افزود: در این مسیر دانشجویان با مسائل و مشکلاتی مواجه می‌شوند که یکی از این مسائل، افت تحصیلی و مشروط شدن تعدادی از دانشجویان در برخی از مقاطع تحصیلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئله امروزه در مراکز آموزش عالی کشور‌های مختلف به عنوان یک دغدغه و یک موضوع جدی مطرح هست؛ چرا که علاوه بر هدر دادن سرمایه‌های انسانی، اقتصادی و مالی دانشگاه ها، تاثیرات مخربی بر سلامت روان و آماده سازی دانشجویان برای آینده دارد.


وی تصریح کرد: مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی در یک دوره دو ساله اقدامات ارزشمندی را در حوزه پیشگیری از افت تحصیلی دانشجویان انجام داده است. این مرکز در اسفند ماه طرح جامعی را تحت عنوان طرح پات (پیشگیری از افت تحصیلی) بر اساس تجربه‌های موفق و ارزشمندی که دانشگاه علامه طباطبائی در این زمینه داشته است، تدوین و به دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان پیشنهاد داد.

وجدانی همت ادامه داد: بعد از بررسی‌های انجام شده در دفتر مشاوره و سلامت و با توجه به اولویت بالایی که سازمان امور دانشجویان برای پیشگیری از افت تحصیلی دانشجویان در نظر گرفته است، این طرح به عنوان یک موضوع تحصیلی - روانشناختی مهم تصویب و به دانشگاه علامه طباطبائی ابلاغ شد تا اجرای این طرح را به صورت کشوری آغاز کند.


وی افزود: مرکز مشاوره قصد دارد به آن بخشی از موضوع افت تحصیلی وارد شود که نیازمند شناسایی و تشخیص بر اساس مصاحبه روانشناختی و بررسی دقیق وضعیت دانشجویان است تا علت افت تحصیلی آن‌ها ریشه یابی شود. همچنین قصد دارد با مداخله‌های بموقع دانشجویانی که مشروط شده اند را به فرایند تحصیل بازگرداند و از افت تحصیلی دانشجویانی که در معرض این خطر هستند، پیشگیری کند؛ بنابراین برای هر یک از این افراد و گروه ها، برنامه‌های دقیق و مشخصی تدوین شده است.


مدیر مرکز مشاوره و بهداشت و روان دانشگاه علامه طباطبائی خاطر نشان کرد: مرکز مشاوره دانشگاه در معاونت دانشجویی به همراهی معاونت آموزشی، آموزش دانشکده ها، استادان و گروه‌های آموزشی، دوره‌های مختلفی را در تابستان تدارک دیده است. همه دانشگاه‌ها موظف هستند یک نماینده به دانشگاه علامه طباطبائی معرفی کنند تا آموزش‌های لازم را کسب و به اجرایی شدن برنامه‌ها در دانشگاه خود کمک کند. تاکنون نزدیک به پنجاه درصد از دانشگاه‌ها نماینده‌های خود را به مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی، به عنوان دبیر خانه مرکزی این طرح معرفی کرده اند.

 

وی در پایان اعلام کرد: کارگاه‌های این طرح از مرداد ماه شروع می‌شود و تا دی ماه ادامه دارد. از مهر ماه آموزش‌های داده شده به کارشناسان و متخصصان در دانشگاه‌های کشور اجرایی خواهد شد و نتایج کار در پایان نیمسال نخست سال تحصیلی جدید به دانشگاه علامه طباطبائی ارائه می‌شود تا گزارش نهایی و میزان موفقیت طرح به دفتر مشاوره و سلامت ارائه شود و برای نیم سال‌های بعد برنامه ریزی‌های لازم برای ادامه طرح انجام شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علامه وجدانی مرکز مشاوره دانشگاه علامه دانشگاه علامه طباطبائی مرکز مشاوره دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۵۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور گفت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و ضرورت کاهش آمار طلاق و فروپاشی خانواده، کارگروه ویژه طلاق در دادسرا با محوریت شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان راور تشکیل شد.

مجتبی استوارزاده گفت: علت ورود دادستانی به موضوع طلاق این است که آسیب‌های اجتماعی به عنوان بستری برای فروپاشی خانواده و وقوع جرایم می‌باشد و در بیان مصادیق می‌توان به اعتیاد، سرقت و مفاسد اخلاقی اشاره کرد که با افزایش آمار طلاق ارتباط مستقیمی دارد.

استوار زاده ادامه داد: همه دستگاه‌های متولی باید آسیب‌های طلاق را جدی بگیرند و در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خانواده خصوصا" طلاق" اهتمام جدی داشته باشند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور، افزود: یکی از موضوعاتی که در کاهش طلاق مؤثر است، آموزش و مشاوره قبل از ازدواج و طلاق برای جامعه است، مشاوره و برگزاری کلاس‌های آن می‌تواند برای افزایش سطح آگاهی جوانان مفید و مؤثر باشد.

این مقام قضایی با بیان اینکه طلاق آسیبی است که زمینه آسیب‌ها و جرم‌های دیگر را فراهم می‌کند، توضیح داد: بخشی از آسیب‌های اجتماعی همچون زنان و کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست، کودکان خیابانی، سرقت و اعتیاد از طلاق نشأت می‌گیرد.

وی مشاوره پیش از ازدواج برای پیشگیری از طلاق را لازم و ضروری دانست و با اشاره به افزایش آمار طلاق گفت: بسیاری از مشکلات زناشویی که منجر به طلاق و از هم پاشیدن خانواده می‌شود، عدم شناخت زوجین و مشاوره قبل از ازدواج می‌باشد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور، تداوم انتقال و آموزش مهارت‌های زندگی به جوانان را بسیار مهم عنوان و تصریح کرد: در این زمینه هر قدر آموزش‌ها و مهارت‌ها بیشتر باشد به همان میزان زوجین از فنون زندگی و مهارت‌های آن اطلاع کسب کرده و با آگاهی و بصیرت بیشتر عمل خواهند کرد.

گفتنی است کارگروه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان راور با موضوع پیشگیری از طلاق و مشاوره قبل از ازدواج و طلاق، با حضور دادستان عمومی و انقلاب، قاضی مشاور خانواده، رئیس اداره بهزیستی، رئیس و کارشناس اداره ورزش و جوانان، مسئول اورژانس اجتماعی و مدیر مرکز تخصصی مشاوره‌ی ازدواج و خانواده‌ی ثمین در محل دفتر دادستانی این شهرستان تشکیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • تجمع دانشجویان و اساتید دانشگاه های استان مرکزی
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی پیرامون حضور وزیر علوم در این دانشگاه: آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید! شما اخراج اساتید ضد انقلاب و اسلام و دین از دانشگاه‌ را، تبدیل به ابزاری برای تسویه‌حساب‌های شخصی کردید
  • خراسان رضوی دومین استان دارای خدمات روانشناسی
  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی